Slikovno opremljanje koče

Če imate kakšno dobro digitalno fotografijo, ki bi bila po vašem mnenju primerna za v kočo na Zelenici in ste se pripravljeni odpovedati avtorskim pravicam/nadomestilu, jo lahko pošljete (v primerni veklikosti/kvaliteti-nezmanjšane) na e-mail  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

S slikami bo opremljen skupinski prostor v Domu na Zelenici (jedilnica, predavalnica GUC), po želji k sliki lahko pripišemo avtorja in naslov. Tematika slik: trenutno lahko vse kar je na kakršenkoli način povezano z Zelenico-okolica Zelenice poleti/pozimi, rastlinstvo, živalstvo, slike koče, zgodovina Zelenice, plezanje , smučanje, planinstvo,..

V prihodnje bodo pripravljene tudi posebne, tematske, začasne razstave in predstavitve (lahko tudi na vašo pobudo) in se bodo slike zamenjale, takrat se pa ponovno "slišimo za kakšen material".

Lep pozdrav

Stanko Koblar
gospodar in vodja GUC-a na Zelenici

Informacije

Od 1.10.2019 do 31.5.2020 je dom na Zelenici odprt od srede od 12.00 do nedelje do 16.00, ter vse praznike in počitnice. Za skupine bomo odprti tudi v ostalih dneh.

Informacije/Booking:

Gorniški učni center: 
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  

Vodja GUC in gospodar:
Stanko Koblar
M: +386 40 627 808  
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Dom na Zelenici:
T: +386 4 53 15 248

Oskrbnica: 
Meta Zupančič

 

LAVINSKI BILTEN